Activiteitenbegeleiding bij u thuis
Waar de ouderenzorg zich alleen focust op het hoogst noodzakelijke, focus ik me op nét dat beetje extra. Want in de vergrijzende samenleving liggen passiviteit, depressiviteit en eenzaamheid op de loer. En dat wil niemand. Daarom help ik ouderen, nah-getroffenen en mensen met een beperking met het ondernemen van activiteiten.

Zodat ook deze mensen de levensvreugde (terug)krijgen die ze verdienen. Want gezellig samen bezig zijn, maakt iedereen gelukkiger.

Een greep uit de vele mogelijkheden:
- Gewoon een goed gesprek
- Spelletjes (kaarten, bordspellen)
- Fietsen (evt. DuoFiets)
- Uitstapjes (bibliotheek, museumbezoek)


- Workshops
- Bezoek aan lotgenotengroepen
- Herontdekken van hobby's

Actief Bezig Bewegend
Fietsen (met DuoFiets)
Wandelen
Gymnastiek

Actief Bezig Thuis
In Nederland is het niet altijd mooi weer om te gaan fietsen. In mijn bus heb ik ook materiaal om allerlei activiteiten aan de keukentafel te verzorgen. Van knutselen tot kaarten.

Actief Bezig Begeleiding
Hulp bij u dagelijkse structuur, bezoek arts, kapper, naar het gemeentehuis, ziekenhuis of winkelen behoren tot de mogelijkheden.

Actief Bezig Bijzondere momenten
Heeft u een huwelijk, begrafenis of jubilea te vieren en heeft u geen partner meer of wilt u begeleiding naast u hebben denk aan de ActiefBezigBus. Ook hulp bij verhuizing, uw administratie of het vieren van uw verjaardag horen tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig? Een kennismakingsgesprek is gratis!